Wie ben ik?

Mijn naam is Pino Bruna. Ik woon met mijn kinderen in het mooie Zutphen. De oude brug over de IJssel heb ik gebruikt in het logo als teken van verbinding.
In september 2017 heb ik de opleiding Basis Mediation gevolgd en in mei de vervolgopleiding Familie Mediation. Beide opleidingen zijn ADR-gecertificeerd, wat onder andere permanente educatie en supervisie inhoudt. ADR staat voor Alternative Dispute Register en is een internationaal erkend register dat de kwaliteit van haar leden waarborgt.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij een bedrijfsadviesburo, waarbij ik veel te maken heb met vooral kleine ondernemers. Hierbij krijg ik regelmatig te maken met meningsverschillen en conflicten tussen samenwerkende ondernemers of de ondernemer en derden. De ervaring hiermee heeft mij geïnspireerd om mij te verdiepen in alternatieve conflictoplossing en in het bijzonder mediation. Naast mijn werk ben ik tevens werkzaam als buurtbemiddelaar.
U kunt bij mij terecht als u beiden een conflict hebt (mediation) of als u zelf hulp nodig heeft om met een conflict om te gaan (conflictcoaching).

Pino Bruna 2019